Iniciem el curs 2017-2018, el curs dels 50 anys!

Benvolguts alumnes i famílies;

Sempre és un goig poder donar-vos la benvinguda a l’iniciar un nou curs escolar, però aquest encara amb més motiu, ja que celebrem el 50è aniversari de la nostra estimada escola. I ho fem com sempre!! Com el primer dia que vam obrir les portes fa cinquanta anys… amb el cor obert de bat a bat, amb il·lusió desmesurada, amb totes les energies per afrontar un curs més, amb grans reptes a aconseguir, i sobretot amb l’alegria de compartir-ho i viure-ho amb tots vosaltres.

Com diu una dita popular, “el millor mestre és el temps, inclús sense que facis gaires preguntes et dóna les millors de les respostes”. En aquest sentit, UTMAR ha sobreviscut al pas del temps i ha treballat per ser el millor mestre i consolidar-se com a centre educatiu de referència. En aquest sentit, vull fer un modest homenatge a totes les persones que amb el seu esforç, dedicació i generositat han contribuït construir l’escola que som, cal rememorar el passat per poder-lo transmetre a les noves generacions.

Cinquanta anys és temps d’agraïments i records, m’agradaria expressar i compartir amb paraules el que aquest fet significa, el nostre col·legi és avui una institució activa i amb metes clares, una institució que valora profundament l’assolit en aquests cinquanta anys, que busca la qualitat en el seu acompliment i fa esforços per respondre de forma oportuna i efectiva als nous desafiaments i tendències, una institució que es vincula permanentment amb la comunitat i que té clara la finalitat social que ha complert i compleix.

Durant tot aquest curs volem recuperar conjuntament amb vosaltres moments de la història del nostre centre, records dels anys de la que sempre ha estat la vostra escola. I això ho farem possible amb la participació dels que han estat, heu estat i sou els protagonistes excepcionals d’aquesta efemèride: els nens i nenes, famílies, mestres i totes les persones que l’hem viscut durant tots aquests anys.

Com escola treballem dia a dia amb la meta posada en les generacions futures, tant de bo mai s’apagui la flama que ha encès el cor de tants nens i joves en el camí del coneixement.

Arribat a aquest punt, només em queda desitjar-vos el millor per aquest curs 2017/2018 que tot just encetem i engrescar-vos perquè entre tots ho superem amb èxit. Som-hi! Ara toca celebrar-ho!!!

Felicitats UTMAR!!!!

Una forta abraçada,

 

Francesc Utrilla Cabello

Director de l’Escola UTMAR