fbpx

Serveis

 

Activitats extraescolars
Activitats d'estiu

 

 • Servei d′acollida

  L’Escola Utmar ofereix un servei d’acollida matinal als alumnes d’Infantil i Primària, tots els dies lectius del curs escolar de 8 a 9h del matí, per a aquelles famílies que per algun motiu necessitin deixar els seus fills abans de les 9h.

  Durant aquesta estona, els alumnes estan atesos per professorat de l’escola amb els quals fan activitats lúdiques.

  Aquest servei es pot fer servir tant de forma fixa com esporàdica. Les famílies que vulguin utilitzar el servei d’acollida matinal esporàdicament (no com alumnes fixes), han de disposar de tiquets d’utilització d’aquest servei adquirits prèviament a Secretaria i lliurar-los al professor responsable de l’activitat el dia que utilitzin el servei.

 • Servei de Menjador Escolar (Club de Migdia)

  El servei del Club de Migdia proposa, a més del servei de menjador, la realització d’activitats amb els alumnes tots els dies lectius entre les 13 i les 15h..
  .

 • Servei de Telemedicina Escolar

  L’Escola Utmar compta amb el suport d’un equip d’assessorament psicopedagògic. La seva funció és assessorar als educadors i als pares, col·laborant amb els centres i les famílies en tots els aspectes que es requereixin. El benestar dels alumnes i la tranquil·litat de les famílies són els nostres objectius. Per això, disposem de Medibaby, un Servei de Telemedicina Pediàtrica que ofereix als nostres educadors la possibilitat de consultar amb el pediatre i disposar d’una primera valoració en cas que es requereixi una atenció sanitària immediata.

Per a més informació contacta amb nosaltres