fbpx

Serveis

 

Activitats extraescolars
Activitats d'estiu

 

 • Servei d′Acollida

  L’Escola Utmar ofereix un servei d’acollida matinal als alumnes d’Infantil i Primària, tots els dies lectius del curs escolar de 8 a 9h del matí, per a aquelles famílies que per algun motiu necessitin deixar els seus fills abans de les 9h.

  Durant aquesta estona, els alumnes estan atesos per professorat de l’escola amb els quals fan activitats lúdiques.

  Aquest servei es pot fer servir tant de forma fixa com esporàdica. Les famílies que vulguin utilitzar el servei d’acollida matinal esporàdicament (no com alumnes fixes), han de disposar de tiquets d’utilització d’aquest servei adquirits prèviament a Secretaria i lliurar-los al professor responsable de l’activitat el dia que utilitzin el servei.

 • Servei de Menjador Escolar (Club de Migdia)

  El servei del Club de Migdia proposa, a més del servei de menjador, la realització d’activitats amb els alumnes tots els dies lectius entre les 13 i les 15h..

   

 • Departament d′Atenció Educativa

  L’Escola Utmar compta amb el suport del Departament d’Atenció Educativa. Format per un equip de professionals que vetllen per assessorar a educadors i pares del centre. La seva fi és recolçar les necessitats de tot el nostre alumnat,  en el desenvolupament dels seus aprenentatges i en el seu benestar personal. Aquesta tasca sempre realitzada des de la col·laboració amb les entitats externes al centre tant d’àmbit públic com privat.

Per a més informació contacta amb nosaltres