Activitats d’estiu


Des de l’any 2006, l’Escola Utmar organitza cada estiu un campus en col·laboració amb Pitarch’s Events, adreçat a nens i joves de 3 a 16 anys (EI-3 / 4t ESO). Son molts els nens i nenes que han aprofitat l’estiu per divertir-se! 
Hi ha l’opció de poder-se inscriure per setmanes i en diferents horaris.

Els monitors i monitores són professionals titulats que treballen la major part d’ells durant el curs a l’Escola. El campus està pensat amb l’objectiu que els alumnes gaudeixin amb gran intensitat de totes les activitats, basades principalment en l’exercici físic i la creativitat.

.

.

Arriba l’Utmar Dance Summer! Apunta’t ja al nostre curs d’estiu, que farem del 2 al 6 de juliol i del 9 al 13 de juliol. Podràs aprendre la tècnica i les coreografies d’un munt de professors de renom a nivell nacional: Hrisio, Judith Endje, Hector Mude, Lourdes, Maribel Moriano, Veronica Merino, Melanie Solomando i molts més!

Quins requisits has de complir? Tan sols has de tenir més de 14 anys i moltes ganes de ballar! Apunta’t ja! (Revisa els preus al fulletó informatiu).

.

Vols crear el teu propi videojoc? T’agrada la tecnologia? Apunta’t al 1r Campus de Videojocs de l’Utmar Tech, del 9 al 13 de juliol. Podràs aprendre amb la plataforma Roblox a crear el teu propi món virtual i els teus jocs. Campus dirigit a alumnes de l’ESO.

.

Per a més informació contacta amb nosaltres