Activitats extraescolars

Utmar Dance

L’escola de dansa Utmar Dance està oberta a tots els públics, des dels 3 anys fins a adults. Totes les edats tenen cabuda a la nostra escola. Treballem amb els petits per introduir-los en el món de la dansa. Fomentem el treball físic i la consciència corporal entre els joves. I fins i tot acabem amb grups professionals i dedicats a la dansa. Els cursos comencen a l’octubre i finalitzen al juny amb el Festival de Dansa Utmar Dance en què participen tots els alumnes. És un espectacle en què demostren i mostren a tot el públic assistent el talent i aprenentatge assolits. Si t’agrada ballar, no ho dubtis!!!

Anglès extraescolar

L’Escola Utmar, coneixedora de la importància de l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera, confia en KITH, empresa especialista en l’organització d’aquesta activitat. El programa que KITH ens presenta es basa en un aprenentatge natural de la llengua, en grups reduïts, amb uniformitat lingüística, professorat especialitzat i classes amb dinàmica de conversa. Les classes es reforcen amb material audiovisual, tallers, jocs, etc.
Si vols més informació de KITH, pots visitar el seu web i conèixer-los una mica millor.

Escola de futbol sala

L’Escola Utmar ofereix als alumnes del centre l’oportunitat d’aprendre i gaudir del futbol sala, i de participar a la lliga escolar. La creació dels equips es fa per edat i les categories es reparteixen així:

  • Nens i nenes de 1r i 2n de Primària: Prebenjamí.
  • Nens i nenes de 3r i 4t de Primària: Benjamí.
  • Nens i nenes de 5è i 6è de Primària: Aleví.
  • Nens i nenes de 1r i 2n de l’ESO: Infantil – NOVETAT

Els partits es juguen els divendres i sempre segons el calendari de la lliga escolar, la pista de joc es a concretar.

Escola de pàdel

L’Escola Utmar ofereix aquesta nova activitat que es realitzarà al Complex Esportiu Municipal La Plana i que es gestionada per Las Cuarenta Principalas i Duet Sports. Es vol oferir als alumnes l’ocasió de conèixer l’esport del pàdel, les seves normes i alhora dur a terme la seva pràctica, mitjançant especialistes d’aquest esport.

L’activitat es pot realitzar un o dos dies a la setmana i va destinada als alumnes d’Educació Primària i Secundària.

Es distribueixen els alumnes en grups de 6 participants com a màxim i 4 com a mínim. Cada grup tindrà un monitor professional i especialitzat en l’ensenyament del pàdel per infants.

Escola de música Utmar

De la mà de l’Escola de Música Sant Vicenç, aquest curs ampliem l’oferta de l’Escola de Música Utmar. S’ofereixen dos tipos d’activitats:

  • L’Escola de música, que té com a objectius fonamentals: gaudir de la pràctica musical a partir del repertori; desenvolupar la capacitat auditiva, artística i creativa; fomentar el treball dels conjunts instrumentals i vocals; i potenciar l’anàlisi per millorar la comprensió del llenguatge.
  • Els tallers musicals, un plantejament més lúdic dins la formació musical i artística. No cal tenir coneixements previs de música per poder fer els tallers.

Utmar tech

Utmar Tech té com a principal objectiu acompanyar als nostres joves en l’aprenentatge de les noves tecnologies i el llenguatge del futur: la programació.
A través del joc i reptes en equip els alumnes treballaran en diferents mòduls al llarg del curs: la programació, la robòtica, els drons, el disseny i la impressió 3D.

Tots els nostres participants gaudiran construint els seus propis robots, dissenyant els seus propis videojocs, dibuixant i imprimint en 3D i fent volar el dron que crearan al final del curs.

Demana més info

Tens preguntes o dubtes relacionades amb les activitats extraescolars que realitzem a l’Escola utmar? Envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu!

En què estàs interessat/da?*

[recaptcha]