fbpx

Activitats extraescolars

Utmar Dance

L’escola de dansa Utmar Dance està oberta a tots els públics, des dels 3 anys fins a adults. Totes les edats tenen cabuda a la nostra escola. Treballem amb els petits per introduir-los en el món de la dansa. Fomentem el treball físic i la consciència corporal entre els joves. I fins i tot acabem amb grups professionals i dedicats a la dansa.

Els cursos comencen a l’octubre i finalitzen al juny amb el Festival de Dansa Utmar Dance en el que participen tots els alumnes. És un espectacle en què demostren i mostren a tot el públic assistent el talent i aprenentatge assolits. 

Si t’agrada ballar, no ho dubtis!!!

Anglès extraescolar BeKITH

Un any més, l’Escola Utmar, coneixedora de la importància de l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera, ha confiat en BeKith – Learning English with values, empresa especialista en l’organització d’aquesta activitat.

Les classes representen una oportunitat perfecta per complementar el que els nostres alumnes aprenen a l’escola i anar una mica més enllà.

La garantia d’aprenentatge BeKith implica el compromís de no perdre mai cap classe, tal i com avala especialment la gestió feta durant el confinament, continuant amb les mateixes classes però en format online, i acompanyant als alumnes fins a final de curs.

El mètode de BeKith es basa en l’aprenentatge natural de l’idioma anglès a base d’activitats i dinàmiques que desperten l’interès i la motivació de l’alumne. L’ús del llenguatge en situacions reals fomenta la consolidació de la comprensió oral i escrita de l’idioma. A més, totes les unitats didàctiques compaginen la formació lingüística amb l’educació emocional i els valors. Perquè on hi ha una emoció, hi ha un aprenentatge!

Escola de Futbol Sala

L’Escola Utmar ofereix als alumnes del centre l’oportunitat d’aprendre i gaudir del futbol sala, i de participar a la lliga corresponent. La creació dels equips es fa per edat i les categories es reparteixen així:

  • Nens i nenes de 1r i 2n de Primària: Prebenjamí.
  • Nens i nenes de 3r i 4t de Primària: Benjamí.
  • Nens i nenes de 5è i 6è de Primària: Aleví.

L’horari del curs 2023-2024 és dimarts i dijous de 17:15h a 18:15h. Els entrenadors de futbol s’encarregaran de desplaçar als alumnes des de la sortida de l’escola fins a la pista d’entrenament.

Utmar Tech by Nubotica

Utmar Tech té com a principal objectiu acompanyar als nostres infants i joves en l’aprenentatge de les noves tecnologies i el llenguatge del futur: la programació i robòtica.

L’Escola Utmar col·labora amb l’empresa Nubotica Academy, especialista en treballar la robòtica educativa i la tecnologia per poder dur a terme aquesta l’activitat.

Les classes tenen l’objectiu reforçar les competències treballades a l’escola, estimular el pensament crític, fomentar el treball cooperatiu i potenciar la creativitat.

Cada trimestre treballem amb un robot/placa diferent, uns conceptes a aprendre i un projecte específic. Tots inclouen el disseny 3D i el tall làser.

Demana més info

Tens preguntes o dubtes relacionades amb les activitats extraescolars que realitzem a l’Escola Utmar? Envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu!

En què estàs interessat/da?*