Activitats extraescolars

Utmar Dance

L’escola de dansa Utmar Dance està oberta a tots els públics, des dels 3 anys fins a adults. Totes les edats tenen cabuda a la nostra escola. Treballem amb els petits per introduir-los en el món de la dansa. Fomentem el treball físic i la consciència corporal entre els joves. I fins i tot acabem amb grups professionals i dedicats a la dansa. Els cursos comencen a l’octubre i finalitzen al juny amb el Festival de Dansa Utmar Dance en el que participen tots els alumnes. És un espectacle en què demostren i mostren a tot el públic assistent el talent i aprenentatge assolits. Si t’agrada ballar, no ho dubtis!!!

Anglès extraescolar

L’Escola Utmar, coneixedora de la importància de l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera, confia en KITH, empresa especialista en l’organització d’aquesta activitat. El programa que KITH ens presenta es basa en un aprenentatge natural de la llengua, en grups reduïts, amb uniformitat lingüística, professorat especialitzat i classes amb dinàmica de conversa. Les classes es reforcen amb material audiovisual, tallers, jocs, etc.
Si vols més informació de KITH, pots visitar el seu web i conèixer-los una mica millor.

Escola de Futbol Sala

L’Escola Utmar ofereix als alumnes del centre l’oportunitat d’aprendre i gaudir del futbol sala, i de participar a la lliga escolar. La creació dels equips es fa per edat i les categories es reparteixen així:

  • Nens i nenes de 1r i 2n de Primària: Prebenjamí.
  • Nens i nenes de 3r i 4t de Primària: Benjamí.
  • Nens i nenes de 5è i 6è de Primària: Aleví.
  • Nens i nenes de 1r i 2n de l’ESO: Infantil – NOVETAT

Els partits es juguen els divendres i sempre segons el calendari de la lliga escolar, la pista de joc és a concretar.

Utmar Tech

Utmar Tech té com a principal objectiu acompanyar als nostres joves en l’aprenentatge de les noves tecnologies i el llenguatge del futur: la programació.
A través del joc i reptes en equip els alumnes treballaran en diferents mòduls al llarg del curs: la programació, la robòtica, els drons, el disseny i la impressió 3D.

Tots els nostres participants gaudiran construint els seus propis robots, dissenyant els seus propis videojocs, dibuixant en 3D, imprimint en 3D i fent volar el dron que crearan al final del curs.

Demana més info

Tens preguntes o dubtes relacionades amb les activitats extraescolars que realitzem a l’Escola utmar? Envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu!

En què estàs interessat/da?*