Activitats extraescolars

Utmar Dance

L’escola de dansa Utmar Dance està oberta a tots els públics, des dels 3 anys fins a adults. Totes les edats tenen cabuda a la nostra escola. Treballem amb els petits per introduir-los en el món de la dansa. Fomentem el treball físic i la consciència corporal entre els joves. I fins i tot acabem amb grups professionals i dedicats a la dansa.

Els cursos comencen a l’octubre i finalitzen al juny amb el Festival de Dansa Utmar Dance en el que participen tots els alumnes. És un espectacle en què demostren i mostren a tot el públic assistent el talent i aprenentatge assolits. 

Si t’agrada ballar, no ho dubtis!!!

Anglès extraescolar

Un any més, l’Escola Utmar, coneixedora de la importància de l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera, ha confiat en KITH, empresa especialista en l’organització d’aquesta activitat. 

Les classes representen una oportunitat perfecta per complementar el que els nostres alumnes aprenen a l’escola i anar una mica més enllà.

Les classes són impartides amb dinàmica de conversa, cercant un camí natural en l’aprenentatge de l’idioma sense traducció i sense deures per portar a casa amb la finalitat de no carregar els estudis dels alumnes. Classes amb recursos (cançons, jocs, activitats multimèdia i noves tecnologies), 100% en llengua anglesa. Es segueix una programació pròpia amb un llibre de text complementat amb jocs, cançons, pel·lícules, contes, fitxes, flash cards, etc.

Escola de Futbol Sala

L’Escola Utmar ofereix als alumnes del centre l’oportunitat d’aprendre i gaudir del futbol sala, i de participar a la lliga corresponent. La creació dels equips es fa per edat i les categories es reparteixen així:

  • Nens i nenes de 1r i 2n de Primària: Prebenjamí.
  • Nens i nenes de 3r i 4t de Primària: Benjamí.
  • Nens i nenes de 5è i 6è de Primària: Aleví.
  • Nens i nenes de 1r i 2n de l’ESO: Infantil 

Els partits es juguen els divendres i sempre segons el calendari de la lliga escolar. La pista de joc és a concretar.

En el cas de la categoria infantil (ESO), els partits es juguen els dissabtes i la pista és a concretar pel Consell Esportiu de L’Hospitalet.

Utmar Tech

Utmar Tech té com a principal objectiu acompanyar als nostres joves en l’aprenentatge de les noves tecnologies i el llenguatge del futur: la programació.

A través del joc i reptes en equip els alumnes treballaran en diferents mòduls al llarg del curs: 

  • Tallers amb Micro-Bit
  • Intel·ligència artificial
  • Robòtica
  • Llenguatge de programació
  • Disseny i impressió 3D
  • Drons

Per a tots els alumnes d’aquesta activitat extraescolar està disponible, de manera totalment GRATUÏTA, la plataforma exclusiva de formació online de PlayCode Academy. Els servirà d’excel·lent complement a les classes i afegeix un plus en la formació dels nostres alumnes. A través d’ella, els alumnes podran seguir fent divertides activitats des de casa quan tinguin temps lliure.

Demana més info

Tens preguntes o dubtes relacionades amb les activitats extraescolars que realitzem a l’Escola utmar? Envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu!

En què estàs interessat/da?*