Beques menjador Esplugues Curs 23-24

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ens ha informat que s’han aprovat les bases per a la convocatòria dels ajuts de menjador escolar per al curs 2023-2024 a Esplugues de Llobregat i ens ha demanat de fer difusió. Es tracta d’un ajut pels alumnes ESCOLARITZATS al centre d’Esplugues de Llobregat (carrer Molí, 48) i/o que han fet la preinscripció pel curs vinent al nostre centre.

La tramitació dels ajuts pel proper curs 23-24 serà, com el cursos passats, telemàtica, i les famílies des d’un mòbil, ordinador, o tauleta podran accedir a la web del Consell Comarcal www.elbaixllobregat.cat i realitzar el tràmit. El termini per a la presentació de sol·licituds és del 15 al 29 de maig de 2023.

Des de l’Escola us ajudarem amb els tràmits. Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar-nos o venir a la Secretaria del centre (de 8h a 13h i de 15h a 17h).

Us enviem adjunt les bases de la convocatòria. Veureu que, un any més, fan esment al número IDALU. És el mateix número RALC que podeu trobar a la plataforma Clickedu, a l’apartat de LA MEVA FITXA / DADES PERSONALS.

Teniu informació addicionalment al següent enllaç:

https://www.elbaixllobregat.cat/educacio/ajuts_menjador_escolar

BASES AJUTS MENJADOR 23-24 BAIX LLOBREGATImprès de sol·licitud