El projecte SISME arriba a l’Escola Utmar!

Els alumnes de 3r, 4t i 5è EP inicien el Projecte SISME (Sessions Inspiradores de Salut en Moviment en el marc de l’Educació Física i les tutories) impulsat per la Gasol Foundation. Es tracta d’un projecte que s’implementa principalment des de l’àrea d’educació física amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre el nostre alumnat. 

Els continguts del projecte es presenten d’una manera lúdica i motivadora fent servir la metàfora de la Galàxia Saludable. Els nostres i les nostres alumnes són la tripulació SISME i es preparen per a realitzar un viatge imaginari passant pels diferents planetes d’aquest projecte: Planeta del Descans, Planeta de l’Alimentació Saludable, Planeta del Benestar Emocional i Planeta de l’Esport i l’Activitat Física. A cada planeta coneixeran a un “avatar” que els ajudarà a adquirir els bons hàbits i portar-los cap a la Terra.  

Però això no queda aquí! Les famílies també formeu part del projecte, i quan arribi el moment, haureu d’ajudar a la nostra tripulació SISME a consolidar els hàbits saludables treballats a l’escola. Us anirem plantejant diferents vídeos amb recomanacions saludables, reptes i dinàmiques per a portar a terme a les vostres llars. L’èxit de la missió galàctica depèn de vosaltres, famílies! Us deixem aquest enllaç on el Pau Gasol ens dona la benvinguda al projecte SISME :

(56) Famílies, Pau Gasol us dona la benvinguda a SISME – YouTube

Ja tenim a tota la #TripulacióSISME preparada! L’aventura cap a la #galàxiasaludable comença ja! A quin planeta arribarem abans? No us perdeu els nostres descobriments i aprenentatges a les nostres xarxes socials.