Participació en la Magic Line 2020

Dins del marc del projecte d’aprenentatge servei del centre, aquest curs els alumnes de 4t d’ESO, conjuntament amb un grup de professors/es voluntaris/es,van participar en la Magic Line 2020 que es va realitzar l’1 de març.

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Solidaritat Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització.

Els alumnes de 4t d’ESO han rebut xerrades sobre Dependència i Salut Mental, organitzades per Sant Joan de Déu, han fet difusió de la Magic Line als alumnes de Cicle Superior i l’ESO i un grup d’alumnes ha tingut l’oportunitat de fer una activitat amb els usuaris del centre socio-sanitari de Sant Joan de Déu.

Per aconseguir el nostre repte, el professorat voluntari i els alumnes de 4t d’ESO han realitzat al llarg del curs diferents activitats solidàries:

  • ‘El cafè solidari’ organitzat pel professorat voluntari i adreçat al personal del centre tots els dimecres i divendres.
  • ‘La Tómbola solidària’ organitzada pels alumnes de 4t d’ESO i adreçada a tot l’alumnat del centre.
  • Venda de productes Magic Line: polseres, butlletes i bidons d’aigua.

Ens havíem marcat un REPTE de 500€ i gràcies a la solidaritat de les famílies i els professors del centre hem arribat a GAIREBÉ 800€!!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!!

Aquí teniu un vídeo del dia de la Magic Line.