Participació en la Magic Line 2020

Dins del marc del projecte d’aprenentatge servei del centre, aquest curs els alumnes de 4t d’ESO, conjuntament amb un grup de professors/es voluntaris/es, participaran en la Magic Line 2020 que es realitzarà el proper 1 de març.

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Solidaritat Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització.

Els alumnes de 4t d’ESO han rebut xerrades sobre Dependència i Salut Mental, organitzades per Sant Joan de Déu, han fet difusió de la Magic Line als alumnes de Cicle Superior i l’ESO i un grup d’alumnes ha tingut l’oportunitat de fer una activitat amb els usuaris del centre socio-sanitari de Sant Joan de Déu.

Per aconseguir el nostre repte, el professorat voluntari i els alumnes de 4t d’ESO han realitzat al llarg del curs diferents activitats solidàries:

  • ‘El cafè solidari’ organitzat pel professorat voluntari i adreçat al personal del centre tots els dimecres i divendres.
  • ‘La Tómbola solidària’ organitzada pels alumnes de 4t d’ESO i adreçada a tot l’alumnat del centre.
  • Venda de productes Magic Line: polseres, butlletes i bidons d’aigua.

Ens havíem marcat un REPTE de 500€ i gràcies a la solidaritat de les famílies i els professors del centre hem arribat a GAIREBÉ 800€!!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!!