Tornem a celebrar el Nadal tots plegats!

Aquest any, hem tornat a celebrar el Nadal a l’Escola Utmar tots plegats! Els alumnes d’Educació Infantil i Primària, juntament amb els/les mestres i el personal de l’Escola, vam preparar uns festivals nadalencs amb molta alegria i il·lusió. Les nostres famílies van poder venir a veure els espectacles, que feia ja dos anys que no podíem celebrar, a causa de la situació sanitària.

Els alumnes d’Educació Infantil van representar “La fàbrica del Pare Noel” i, juntament amb un grup d’alumnes de l’ESO, es van convertir en autèntics follets al “taller de Santa”. Abans d’acabar la representació, vam rebre una visita sorpresa: el Pare Noel va venir a visitar-nos! Fins i tot va cantar i ballar amb tots els alumnes. Va ser una tarda màgica pels més petits.

D’altra banda, alumnes d’Educació Primària, van convertir-se en autèntiques estrelles de la televisió. Ells i elles van representar la funció de “La gala de Cap d’Any” on vam recordar els anuncis més memorables del Nadal. Van preparar també diferents nadales que van cantar i ballar amb molta energia. Per acabar, ens vam poder prendre les campanades i celebrar la nostra particular nit de Cap d’Any!

Podeu trobar totes les fotografies a l’apartat “Galeria” de la web.

Gràcies a les nostres famílies per l’energia i la il·lusió, i per fer possible que aquests moments es puguin dur a terme.

Bon Nadal a tothom!