El 100% del recaptat a la Magic Line es destina a projectes socials i sanitaris

La Magic Line és la mobilització solidària de l’hospital Sant Joan de Déu que camina des del 2014 per un món més just i solidari. Des dels seus inicis, ha anat creixent fins a convertir-se en un esdeveniment emblemàtic per tot el territori català. El seu objectiu principal es basa en el dit “sols caminem més de pressa, però junts arribem més lluny”. Per aquest motiu, la participació sempre es fa en equip. El 100% del que recapten els equips es destina a finançar projectes socials i sanitaris. Els àmbits en els quals es pretén ajudar són:

– Les persones sense sostre.

– Àmbit de la salut mental.

– Àmbit de la discapacitat.

– Àmbit de la infància i les famílies.

– Àmbit de la dependència i la gent gran

– Àmbit d’investigació i docència

– Àmbit de les migracions

– Àmbit de la cooperació internacional

A més a més, aquest any la Magic Line destinarà un paquet d’ajut a Ucraïna per ajudar amb la situació que estan patint.

La Magic Line promou la solidaritat conscient i responsable, la inclusió social i la importància de treballar en equip. Per aquest motiu, entreguen el premi “Esport amb Valors” de manera simbòlica a l’equip que millor representi aquests valors, pel seu esforç o pel treball en equip.

Cal destacar que l’Obra Social de Sant Joan de Déu s’ha adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides per a contribuir en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la Magic Line té un efecte directe en aquests ODS.

Fa uns anys que des de l’Escola Utmar participem i col·laborem en aquest projecte tan especial. Aquest any, som promotors de la ruta Baix Llobregat, que va des de Sant Feliu fins a Esplugues i la celebrarem el proper diumenge 20 de març.

Apunta’t a la Magic Line! #SomElQueCompartim