Ajuts menjador 2021-2022 Esplugues

Us informem que el Consell Comarcal del Baix Llobregat ens ha comunicat que s’han aprovat les bases per a la convocatòria dels ajuts de menjador escolar per al curs 2021-2022 a Esplugues de Llobregat. Es tracta d’un ajut pels alumnes ESCOLARITZATS al centre d’Esplugues de Llobregat (Carrer Molí, 48).

La tramitació dels ajuts pel proper curs 21-22 serà, com el curs passat, principalment telemàtica, i les famílies des d’un mòbil, ordinador, o tauleta podran accedir a la web del Consell Comarcal www.elbaixllobregat.cat i realitzar el tràmit. El termini per a la presentació de sol·licituds és del 3 al 22 de maig de 2021.

Des de l’Escola us ajudarem amb els tràmits. Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar-nos a Secretaria (de 8h a 13h i de 15h a 17h) o demanar cita prèvia per consultar-ho de manera presencial.

Aquí podeu trobar les bases de la convocatòria. Veureu que es fa esment al número IDALU, que és el mateix número RALC que podeu trobar a la plataforma Clickedu, a l’apartat de: LA MEVA FITXA / DADES PERSONALS.