Samuel Giménez publica la seva primera novel·la

Samuel Giménez, exalumne de l’Escola Utmar publica la seva primera novel·la: El suicidio in medias res (LxL, 2018). La presentació anirà a càrrec del professor Sandro Lluna i tindrà Lloc el dia 6 d’octubre a les 12h a la Biblioteca La Bòbila.

Samuel Giménez Garcia (10 d’abril de 1994) va estudiar a l’Escola Utmar durant la Secundària i després a l’Institut Dolmen pel Batxillerat. Aquestes experiències van generar en ell una important devoció per la llengua i la literatura castellana, per la qual cosa, es va graduar en Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona. Actualment, exerceix com a professor en un institut.

Les seves grans passions i, a la vegada, la seva inspiració a l’hora d’escriure, són la literatura policíaca, la música rock i el heavy metal. Mentre que el gènere de suspens l’influeix en la selecció de continguts, els estils musicals l’ajuden a definir i aconseguir el to escabrós que imprimeix la seva escriptura. Recentment, ha finalitzat una trilogia de relats juvenils i que espera ser publicada. La trilogia, que ha anomenat l’Asil 1B4, és un recull d’històries de detectius adolescents d’allò més rocambolesques i surrealistes. Per descomptat, també ha estat l’artífex del suïcidi: El suicidio in medias res, una peculiar novel·la policíaca carregada de suspens, acció, humor i moltes referències literàries. Aquesta, serà publicada aviat i l’autor ja ens avança que apassionarà el lector.