En marxa els projectes interdisciplinaris d’Infantil

Els alumnes d’Infantil de l’Escola Utmar ja estan immersos en la realització dels seus projectes interdisciplinaris, en els quals treballen una temàtica concreta des d’un munt de punts de vista i matèries diferents. A EI-3 estan treballant el Sol, a EI-4 han triat la Lluna i a EI-5 estan estudiant les característiques del Sistema Solar. Durant aquestes setmanes, els nens i nenes aprenen les característiques dels astres i els planetes, els conceptes bàsics que els afecten i tots els seus secrets. I a més, ho fan de manera ben divertida, fomentant el seu interès i la curiositat, tot creant un espai idoni perquè aprenguin i incorporin aquests coneixements.

Una de les característiques d’aquests projectes és que són interdisciplinaris, és a dir, es treballen aquests temes des de diverses matèries. Així, es realitzen activitats relacionades amb el Sol, la Lluna i el Sistema Solar des de diversos àmbits: la ciència, la llengua, l’anglès, l’educació física, la psicomotricitat…

Cada classe d’Infantil, a més, està realitzant un acurat diari de tot el que s’està treballant. Podeu veure les extenses galeries i les explicacions de cada activitat al canal de Facebook de l’Escola Utmar. També s’estan enregistrant diversos vídeos sobre aquestes activitats que podeu veure al nostre canal de Vimeo.