Noves dates preinscripció escolar

El Departament d’Educació acaba d’anunciar les dates per a la Preinscripció escolar pel curs 2020-2021. A partir el 13 de maig i fins al 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció, en el nostre cas preinscripcio@utmar.cat

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que puguin lliurar les seves sol·licituds de forma presencial a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet. Si esteu interessats en reservar cita preguem ens ho comuniqueu trucant al 933 716 680 o enviant un correu electrònic a preinscripcio@utmar.cat i en breu procedirem a confirmar el nostre horari d’atenció al públic per a aquells dies i a confirmar-vos la cita i a explicar-vos les mides de seguretat que s’hauran de seguir per a la mateixa.

El Departament d’Educació ha volgut deixar clar que els centres només podrem obrir per als tràmits administratius de preinscripció, no serà possible realitzar visites als centres.