Jornada de Portes Obertes Escola Utmar 2021-2022

Arriba el moment de pensar en el futur. Un any més, l’Escola Utmar obre les seves portes a aquelles famílies que estiguin interessades a inscriure’s a la nostra escola. Aquest any, a causa de les circumstàncies sanitàries, el procediment serà diferent del d’anys anteriors, però l’Escola Utmar posarà a disposició de les famílies tota la informació necessària.

Si esteu interessats en la nostra escola, el primer pas és entrar al web www.utmar.cat/preinscripcions i omplir el formulari de contacte. Quan rebem les vostres dades us enviarem contingut exclusiu sobre: el nostre projecte educatiu, els nostres serveis i preus, un tour virtual on podeu veure les instal·lacions de la nostra escola.

Addicionalment, si teniu qualsevol dubte, oferim:

  • Visita presencial a les instal·lacions en grups reduïts, amb cita prèvia i amb totes les mesures de sanitat establertes per les autoritats sanitàries en dues jornades: el dissabte 20 de febrer i el diumenge 7 de març al centre d’Esplugues de Llobregat (Moli, 48) i el diumenge 28 de febrer i el dissabte 13 de març al centre de L’Hospitalet de Llobregat (Mina, 24). Es tractarà exclusivament d’una mostra in situ de les instal·lacions del centre (previsió durada 30 minuts màxim). Si us interessa, podeu fer la vostra reserva a la nostra pàgina web www.utmar.cat/preinscripcions  fent clic al botó (Reservar Cita Prèvia).
  • Sessions telemàtiques  amb els nostres caps d’estudi per a la resolució de qualsevol dubte sobre el nostre projecte. També podeu fer la reserva de cita a la nostra pàgina web www.utmar.cat/preinscripcions
  • Si teniu qualsevol dubte sobre el procés de preinscripció i serveis oferts per l’Escola podeu trucar a la Secretaria del centre, al número de telèfon 933716680, en horari de 9h a 13h i de 15h a 17h.  

La previsió de dates del procés de preinscripció que estableix el Departament d’Educació per al proper curs 2021-2022 són:

  • Educació infantil i Educació primària: del 15 al 24 de març de 2021 (ambdós inclosos).
  • ESOdel 17 al 24 de març de 2021 (ambdós inclosos).

Podeu seguir-nos també a les nostres xarxes socials (@escolautmar) per estar al corrent del dia a dia de l’escola.