Iniciem un nou curs

Inaugurem un nou curs amb les mateixes il·lusions i energies amb les quals ho hem fet en els darrers 51 anys. Donem la benvinguda a les noves famílies que s’incorporen a l’Escola. I, com sempre, rebem amb afecte i alegria a totes aquelles que ja en formeu part i ens motiveu a millorar dia a dia.

Com cada any, incorporem novetats per preparar al nostre alumnat de cara a un nou món. Implantacions tecnològiques, noves metodologies, innovacions a les aules… Busquem, contínuament, integrar millores en l’educació i actualitzar-nos, però sempre mantenint com a base tota l’experiència que ens ha donat el recorregut de més de 50 anys.

 Érem, som i volem continuar sent, una escola familiar, UNA ESCOLA AMB COR. Els nostres alumnes són els protagonistes i les protagonistes i, tenim clar, que una bona educació es fonamenta en una òptima relació personal entre l’alumnat, les famílies i el professorat.

 Desitjo que sigui un curs amb reptes i oportunitats pel nostre alumnat, tant a nivell de coneixements com d’experiències que els ensenyaran a créixer com a persones.

“L’educació no canvia el món, canvia les persones que canviaran el mon.” Paulo Freire

Som Utmar, som més que una escola!

Molt bon inici de curs!

 

Francesc Utrilla Cabello

Director Escola Utmar