Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Gaudir de jocs diversos, crear un mural amb desitjos de pau, assajar la cançó i la coreografia preparada, decorar uns mocadors i fer un taller de percussió corporal. Aquestes van ser les activitats que van realitzar el 30 de gener tots els alumnes de l’escola. Petits, mitjans i grans, tots junts i en equip!!! Un matí fantàstic per a tothom que va acabar amb la lectura d’un manifest per la pau, desitjant “que el dia de la pau hauria de ser cada dia”, i amb un ball conjunt.⁠

La preparació d’aquesta jornada va ser responsabilitat dels alumnes de 2n d’ESO. Al llarg de vàries setmanes, van estar treballant una melodia per generar la lletra d’una cançó que poguéssim cantar tots plegats. Per tal que tot el professorat i alumnat de l’escola la pogués practicar, van fer la gravació de la cançó en mp3 i un vídeo on mostraven els passos de la coreografia que acompanyava la cançó.

Alhora, per grups van decidir els jocs col·laboratius que farien amb els alumnes de l’escola. I durant aquell matí van ser els responsables de guiar als grups formats per 25-30 alumnes de tots els cursos, a l’hora de fer les diferents activitats.

Finalment els nois i noies de 2n d’ESO van preparar a Català i Castellà un manifest per la PAU per llegir-lo durant l’acte final al camp de futbol.

Una gran feina que va concloure amb un bonic dia per recordar, rialles i temps compartit entre els grans i els petits, sentint que formem una gran família.