Casa sin lugar, de Sandro Luna

Sandro Luna, professor de l’escola, publica el seu nou llibre: Casa sin lugar. La presentació de l’obra serà a l’auditori de La Bòbila, el dia 8 de novembre a les 18h.
Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, i amb estudis complementaris de Filologia Hispànica, Filologia Catalana i Història de l’Art. Actualment, és professor de secundària de llengua catalana, història i filosofia. L’any 2007 va guanyar el premi de poesia que el diari de La Vanguardia va concedir a un únic poema (Atardecer). L’any 2010 va guanyar el XXXI Premi Internacional de Poesia Arcipreste de Hita amb el llibre ¿Estamos todos muertos?


A més, l’any 2014 va resultar premiat del XXVIII Premi Internacional de Poesia Antonio Oliver Belmás amb el llibre Eva tendiendo la ropa. Ha col·laborat amb alguns poemes i alguns textos en prosa en la revista que dirigeix el poeta i traductor Juan Manual Macías Cuaderno Ático. A més de poesia també escriu ressenyes, crítiques i assaigs. Casa sin lugar és el seu últim llibre publicat, pertany a la col·lecció DKV de poesia de l’editorial que dirigeix José Mateos, Canto y cuento.