Benvinguts al curs 2022-2023!

Benvolgudes famílies d’Utmar,

Avui inaugurem un nou curs per als nostres alumnes, amb noves il·lusions i nous reptes a aconseguir, tal com ho hem fet els darrers 55 anys. Volem donar la benvinguda a les noves famílies que s’incorporen a l’Escola, benvinguts a la família Utmar, i també volem rebre amb afecte a totes aquelles que ja en formeu part i heu confiat en nosaltres tots aquests anys.

Aquest any escolar es presenta amb l’avançament del curs, un canvi al qual l’escola donarà resposta per assegurar la conciliació familiar dels més petits. L’horari dels nostres i les nostres alumnes serà el de sempre i estaran acompanyats en tot moment pels professors i professores de l’escola. Per tant, seguim amb la normalitat que ens caracteritza: una educació de qualitat, fonamentada en una bona relació personal entre l’alumnat, les famílies i el professorat, sempre treballant per a garantir una educació integral que prepararà als vostres fills i filles pel món que ens envolta.

Una vegada més, vull donar-vos les gràcies per la confiança dipositada en la nostra escola, que ens fa millorar dia a dia, i en la nostra pedagogia enfocada en l’alumne, tenint en compte que cadascun d’ells és únic i diferent.

Desitjo de tot cor que hàgiu agafat forces per afrontar aquest nou curs escolar, ens esperen uns mesos plens d’oportunitats, experiències, nous coneixements… que ens ensenyaran a créixer com a persones i a continuar fent d’Utmar “una escola amb cor”.

Que tingueu un molt bon inici de curs!

Francesc Utrilla Cabello

Director Escola Utmar