Benvinguda al curs 2020-21

Inaugurem un nou curs ben diferent de com ho hem fet els darrers 52 anys. Hem passat uns mesos d’incertesa i por, i tot i que encara aquest virus resisteix a marxar, podem dir que tornem a obrir les portes de la nostra estimada Escola.

Tots els qui treballem a l’Escola ens hem preparat per tal que, davant la incertesa, la complexitat i la variabilitat de les circumstàncies que envolten aquesta reincorporació a la vida educativa, tot estigui a punt i previst per oferir el servei que els nostres alumnes necessiten.

Haurem de treballar plegats, més que mai, família i Escola, per tal de garantir que es duen a terme tots els protocols i les normatives que ens hem plantejat i que estan al servei del benestar i el progrés dels nostres alumnes. La complicitat i l’ajuda de les famílies seran claus per assolir els objectius educatius i també sanitaris que ens proposem.

Certament no podem predir el futur i, per tant, no podem assegurar que el que és vàlid per avui ho sigui per al mes de novembre. Estem preparats per fer front a escenaris més restrictius, si es produeix el cas, que esperem que no. Si cal, anirem ajustant les normes i els procediments a les circumstàncies que sorgeixin i, en aquest sentit també, comptem amb la vostra complicitat.

Esperem de tot cor, que vosaltres i els vostres familiars estigueu bé de salut, i que tots junt puguem fer front a aquesta nova etapa.

L’escola és el lloc on nens i nenes, nois i noies, aprenen a ser, a fer, a viure i a conviure junts. Ens fa molta il·lusió poder obrir avui les portes i compartir amb ells i elles l’experiència apassionant d’aprendre. Estem preparats i us hi esperem. Bon inici de curs a tots plegats!

 

Francesc Utrilla

Director