AJUTS MENJADOR CENTRE ESPLUGUES DE LLOBREGAT 2020–2021

Ja s’han aprovat les bases per a la convocatòria dels ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021.

Els ajuts de menjador escolar estan adreçats a l’alumnat de centres sufragats amb fons públics de la Comarca del Baix Llobregat, de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que tenen necessitats socioeconòmiques i/o dificultats geogràfiques per accedir al seu centre escolar,  al qual no li correspongui la gratuïtat del servei de menjador.

Aquest procés, que normalment es realitza en col·laboració amb els ajuntaments i els centres educatius, canvia aquest any a causa de les mesures de confinament i sanitàries, i la tramitació dels ajuts pel proper curs serà telemàtica des de la pàgina web
www.elbaixllobregat.cat
on disposeu d’una guia detallada.

Les famílies des d’un mòbil, ordinador, o tableta podran accedir a la web i realitzar el tràmit. El termini per a la presentació de sol·licitud és del 4 al 17 de juny de 2020.

Un cop complimentada la sol·licitud i revisada amb el botó “Enviar” es finalitza el tràmit, i es rebrà un missatge en el correu electrònic indicat amb una copia de la sol·licitud presentada i el número d’expedient.