Ajuts menjador 2021-2022 L’Hospitalet

Ja està oberta la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador curs 2021/2022 que poden demanar les famílies amb els seus fills/filles escolaritzats al centre de L’Hospitalet (Carrer Mina, 24).

Les famílies que vulguin sol·licitar aquest ajut hauran de presentar a l’escola la sol·licitud i la documentació corresponent, abans del proper dimecres 21 de maig de 2021.

Aquí us deixem els arxius corresponents:
Bases de la convocatòria dels ajuts individuals de menjador del curs 2021/2022.
Imprès de sol·licitud (El faran servir els alumnes que no van demanar l’ajut el curs passat o els alumnes que sí el van demanar però tenen canvis en els membres de la unitat familiar).

Els alumnes que aquest curs 20/21 ja han demanat l’ajut, haureu de presentar l’imprès personalitzat que us entregarà Secretaria, juntament amb la documentació que hagi variat en el seu cas, i el conveni de separació o divorci si fos el cas.

Molt important: Aquelles famílies amb alumnes que vagin a 6º de Primària aquest curs, que vulguin sol·licitar un ajut, ho han de fer a la convocatòria del servei Comarcal del Baix Llobregat (informació disponible aquí) ja que 1º d’ESO es fa al centre d’Esplugues.

Per a qualsevol dubte, podeu trucar a Secretaria en horari de 9h a 13h i de 15h a 17:30h.