Activitats extraescolars

L’escola de dansa Utmar Dance està oberta a tots els públics, des dels 3 anys fins a adults. Totes les edats tenen cabuda a la nostra escola. Treballem amb els petits per introduir-los en el món de la dansa. Fomentem el treball físic i la consciència corporal entre els joves. I fins i tot acabem amb grups professionals i dedicats a la dansa. Els cursos comencen a l’octubre i finalitzen al juny amb el Festival de Dansa Utmar Dance en què participen tots els alumnes. És un espectacle en què demostren i mostren a tot el públic assistent el talent i aprenentatge assolits. Si t’agrada ballar, no ho dubtis!!!

.

.

L’Escola Utmar, coneixedora de la importància de l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera, confia en KITH, empresa especialista en l’organització d’aquesta activitat. El programa que KITH ens presenta es basa en un aprenentatge natural de la llengua, en grups reduïts, amb uniformitat lingüística, professorat especialitzat i classes amb dinàmica de conversa. Les classes es reforcen amb material audiovisual, tallers, jocs, etc.

L’activitat està adreçada a alumnes de totes les edats. Les classes són impartides amb dinàmica de conversa, 100% en llengua anglesa cercant un camí natural en l’aprenentatge de l’idioma. El programa s’integra amb els exàmens de Cambridge ESOL i Trinity College London. Sense traducció i sense deures per portar a casa. Mètode propi, innovació i actualització constant, comunicació amb les famílies.

L’Escola Utmar ofereix als alumnes del centre l’oportunitat d’aprendre i gaudir del futbol sala, i de participar a la lliga escolar. La creació dels equips es fa per edat i les categories es reparteixen de la següent manera:

  • Nens i nenes de 1r i 2n de Primària: Prebenjamí.
  • Nens i nenes de 3r i 4t de Primària: Benjamí.
  • Nens i nenes de 5è i 6è de Primària: Aleví.

Els partits es juguen els divendres i sempre segons el calendari de la lliga escolar, la pista de joc es a concretar.

L’Escola Utmar ofereix aquesta nova activitat que es realitzarà al Complex Esportiu Municipal La Plana i que es gestionada per Las Cuarenta Principalas i Duet Sports. Es vol oferir als alumnes l’ocasió de conèixer l’esport del pàdel, les seves normes i alhora dur a terme la seva pràctica, mitjançant especialistes d’aquest esport.

L’activitat es pot realitzar un o dos dies a la setmana i va destinada als alumnes d’Educació Primària i Secundària.

Es distribueixen els alumnes en grups de 6 participants com a màxim i 4 com a mínim. Cada grup tindrà un monitor professional i especialitzat en l’ensenyament del pàdel per infants.

Aquest curs estrenem l’Escola de Música Utmar, una nova proposta d’activitats extraescolars de la mà de l’Escola de Música Sant Vicenç. Posem en marxa aquesta iniciativa amb dos tallers, amb diversos continguts i adreçats a diverses edats:

  • Iniciació Musical – Per a alumnes d’EI-4, EI-5 i 1r de Primària. El curset tindrà lloc tots els dijous de 17 a 18h a partir del 19 d’octubre.
  • Taller de Guitarra Moderna – Adreçat a alumnes a partir de 4t de Primària. Es farà tots els divendres de 17 a 18h a partir del 20 d’octubre.

Per a més informació contacta amb nosaltres